Houdt u van rust, ruimte en een prachtige sterrenhemel?

Dan heeft u vast een heerlijke vakantie in onze oude school!

Onze school is van 1899 en bestaat uit de woning van de juffrouw met daarnaast een klaslokaal. De kinderen kwamen uit alle gehuchtjes rond Les Brenots, maar in 1975 werd de school gesloten, wegens gebrek aan kinderen!

De voormalige lerarenwoning wordt door u gehuurd en is geschikt voor 7 personen. Maar als u met z`n 2-en bent, is het ook een heerlijk ruim huis.De benedenverdieping bestaat uit een ruime woonkamer, een grote woonkeuken, een toilet en een badkamer met ligbad.

In de woonkamer vindt u een houtkachel, een tv met Nederlandse zenders, Nederlandse radio, DVD-speler en een muziekinstallatie. Tevens is er een WIFI-verbinding en die is kosteloos.

De woonkeuken is van alle gemakken voorzien, zo vindt u er oa. een 6-pits gastel, oven, afwasmachine, broodrooster en een ouderwetse tegelkachel op hout. En het water uit de kraan komt van onze bron.
Zowel beneden als op de bovenverdieping bevinden zich een toilet én een aparte badkamer, prettig als u met 2 gezinnen bent!

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een 2e toilet en een badkamer met douche.Elke ruime slaapkamer bevat een 2-persoonsbed met op één kamer een 1-persoonsbed en op een andere kamer een spijlenbedje extra.

De tuin aan de gehele voortuin van onze oude school staat tot uw beschikking met picknick-tafel, tuinstoelen, barbecue, enz.  Privacy gegarandeerd!

Vanuit de tuin, die ligt op ons eigen terrein van 6000m2 groot, kijkt u over de heuvels met bos en weiden van de Morvan. Hier kunt u genieten van de stilte en de schone lucht, `s avonds is de sterrenhemel adembenemend!

Op de foto hierboven ziet u de school helemaal bovenaan liggen. L` Ancienne Ecole is het gehele jaar te huur, ook in de winter: er is centrale verwarming met daarbij nog 2 houtkachels. U huurt dan ook een heerlijk warm, comfortabel huis!

Omdat we zo hoog wonen, ligt er vaak sneeuw: een sprookjesachtige aanblik! En…..het uitzicht is werkelijk fantastisch!
En uw honden zijn welkom!

drone 1