Les Brenets


Houdt u van rust, mooie natuur en het leven op het Franse platteland?

 

Dan heeft u vast een heerlijke vakantie in Les Brenets, midden in het natuurpark de Morvan! Vorig jaar geheel verbouwd!
Het huis is geschikt voor 2-6 personen en
bestaat uit drie verdiepingen, gebouwd tegen een helling met een geweldig uitzicht over de bossen en weilanden (met Charolais koeien!)van de Bourgogne. 

U vindt op de begane grond het onderhuis met garage en groot terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, woonkeuken,badkamer,toilet en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. 

Woonkamer, keuken en slaapkamer hebben grote openslaande deuren naar het balkon op het zuiden, waardoor het een heerlijk licht huis is. Vanaf dit balkon kijkt u weer uit over de heuvels.     

 

In de woonkamer staat een tv met Nederlandse zenders, een DVD speler en een muziek-installatie. De woonkeuken is van alle gemakken voorzien, zo vindt u oa. een oven en een afwasmachine. En bovendien: u drinkt hier bronwater uit de kraan!

De derde verdieping heeft twee slaapkamers met in de ene kamer een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed (en een spijlenbedje) en in de andere kamer eveneens een 1-persoons- en een 2-persoonsbed.

U kunt dus op het ruime balkon zowel als in de grote tuin buiten zitten (beiden op het zuiden!), waar u helemaal vrij zit. Privacy gegarandeerd! 

 Rond het huis ligt een eigen terrein van 3500 m2 Ún het gehuchtje Les Brenets ligt op een behoorlijke afstand, kortom u zit hier helemaal vrij!!


 

 

Ook in de winter is het heerlijk verblijven in Les Brenets: er is een centrale verwarming. Omdat het huis zo hoog ligt, is er vaak sneeuw. Het uitzicht vanaf het huis met de vele ramen is dan helemaal fantastisch!